Nieuws

Nieuwe website

Nieuwe website voor Adema!

Adema Concept en Creatie heeft een andere website. Hij is net nieuw en is dus nog niet volledig gevuld met content. Hier wordt hard aan gewerkt. Adema CC heeft gekozen voor een nieuwe website zodat er meer nieuw werk op kan maar ook leuke berichten die wij graag met je willen delen. Deze berichten kunnen betrekking hebben op ontwerpen die Marjon maakt maar het kan ook over andere dingen gaan.
Veel plezier en kom snel eens terug als de website wat meer gevuld is…

p.s. Zie je een foutje? Mail dan gerust.


SAFE Ruimteverhuur

Deze week treedt SAFE Ruimteverhuur naar buiten in Roosendaal, overal zie je de posters langs de kant van de weg. Ook in de Bode en BNdeStem zullen ze te zien zijn!
SAFE Ruimteverhuur heeft voor u de oplossing!


Foltex

Foltex B.V. is een relatief nieuwe speler in de markt van wasserijmachines. Ondanks dit feit is het gebaseerd op een uitgebreide kennis en ervaring binnen de wasserij-industrie. De Flexfold range van machines worden gekenmerkt door en uniek concept. Hiermee stonden ze op een beurs in Brazilië! Adema CC verzorgde de poster en de meertalige brochures.


Toetersfeest 2013

d’Eigeweskus is een blaaskapel uit Langeweg, Noord-Brabant. Zo’n 25 man, van 15 tot 65 jaar maakt heel het jaar door muziek op braderien, festivals etc. Elk jaar organiseren ze zelf een feest voor alle bands uit de omgeving. Dit jaar werd het Toeterfeest gehouden in het zwart schaap te langeweg. Een heus spektakel is het wederom geworden, hier zal nog lang over gesproken worden! Adema Concept en Creatie heeft dit jaar het programmaboekje verzorgt. Een leuke en kleurrijke uitgave!


Jonge ouders beurs

Op 28 september organiseerde just-4-kids gastouderopvang een beurs in het buurthuis ’t Dijksteeke in Roosendaal!
Doorlopend waren er ook andere activiteiten o.a. Cakejes versieren (en opeten natuurlijk!!!!), Schminken, Haar invlechten, Airbrush tattoos, nagels lakken en een buikschilderes. En er is ook een supergroot springkussen! Voor alle papa’s is er een speciale corner ingericht zodat de mama’s rustig rond kunnen lopen.

Adema maakt voor deze leuke beurs het beeldmerk, de flyers en posters!