Adema

Van concept tot eindproduct

Ontwerpbureau Adema Concept en Creatie is gespecialiseerd in grafische vormgeving. De aandacht gaat uit naar uw wensen die vertaald worden in heldere vormgeving passend bij de identiteit van uw bedrijf of organisatie. Adema CC begeleidt het ontwerptraject vanaf de conceptfase tot het eindproduct voor diverse bedrijvenen instellingen.

Balans tussen functionaliteit en creativiteit is haar kracht. Met inzicht, gevoel voor sfeer en vorm, kennis van grafische technieken en het drukklaar aanleveren bij de drukker, hebben wij diverse mogelijkheden in huis om uw wensen te realiseren.

 

Samenwerking

Adema werkt samen met diverse partners om het juiste resultaat te behalen, van fotografie, drukwerk tot programmeurs, dit zorgt voor flexibiliteit. Door de samenwerking is het mogelijk zowel kleine opdrachten en grote projecten te realiseren.

 

Sinds 2013

Adema Concept en Creatie is in 2013 opgericht door grafisch vormgever Marjon Schenk. Na haar studie aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam en een loopbaan bij Communicatiewaarde (onderdeel van de into action group) heeft ze sinds 2013 een grafisch bureau.

 

Als u wilt weten wat Adema Concept en Creatie voor u kan betekenen, kunt u een e-mail sturen naar info@adema-cc.nl of telefonisch contact opnemen.